Hozier in november naar Amsterdam en Brussel

review: Hozier - 04/12 - TivoliVredenburg Hozier
Hozier in november naar Amsterdam en Brussel
Door kimvanderzon op 16 juni 2023 - 10:57 Hozier heeft zijn 'Unreal Unearth Tour' aangekondigd en komt op 28 november naar de Ziggo Dome in Amsterdam en op 8 december naar Vorst Nationaal in Brussel.

Eerder dit jaar kondigde Hozier al een concert aan op 19 juli in AFAS Live dat gelijk uitverkocht raakte. Zijn tour staat in het teken van zijn nieuwe album "Unreal Unearth" dat 28 augustus verschijnt. Het is de opvolger van "Wasteland, Baby!" dat de nummer 1 positie behaalde in in de Amerikaanse Billboard Top 200.

De singer- songwriter brak in 2013 internationaal door met de vijfvoudig platina bekroonde single "Take Me To Church". Zijn titelloze debuutalbum behaalde een # 2 positie in de Billboard Top 200 en behaalde ook nog een drievoudige RIAA Platinum-status. Het album, met daarop de hitsingles “Take Me To Church” en “Someone New”, stond negen weken op nummer 1 in zijn geboorteland Ierland (inclusief een ongelooflijke 441 weken in de Ierse Top 50-hitlijsten) en op nummer 3 in het Verenigd Koninkrijk. Inmiddels heeft Hozier meer dan 22 miljard wereldwijde streams, meerdere onderscheidingen en nominaties op zijn naam staan en wordt hij gezien als een van de belangrijke singer-songwriters van zijn generatie.

Tour datums:

28-11-2023 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)
08-12-2023 - Vorst Nationaal, Brussel (tickets)

De kaartverkoop begint op vrijdag 23 juni om 10.00. Haal via bovenstaande links je tickets. De ticketprijs is vanaf 42 euro.

Wil je een ticket reminder ontvangen? Stel deze dan hier in voor de show in Amsterdam en hier voor de show in Brussel.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bombay Bicycle Club

BOMBAY BICYCLE CLUB MET NIEUW ALBUM NAAR DE ROMA EN... Bombay Bicycle Club heeft hun nieuwe tour aangekondigd en komen daarmee op...

Nothing But Thieves

NOTHING BUT THIEVES KONDIGT TWEEDE SHOW AAN IN ZIGGO... Wegens grote belangstelling kondigt Nothing But Thieves een tweede show aan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.