Supersister met tour door Nederland

review: Supersister - 09/10 - Hedon Zwolle Supersister
Supersister met tour door Nederland
Door kimvanderzon op 16 juni 2023 - 12:52 Supersister heeft een nieuwe tour door Nederland aangekondigd voor het najaar. Ze zullen beginnen op 12 november in Iduna in Drachten en eindigen hun tour in Groene Engel in Oss op 29 december.

Supersister, een Haagse band die al sinds 1968 actief is, heeft een belangrijke rol gespeeld in de muziekgeschiedenis. Met hun progressieve pop, jazzinvloeden en grappige Zappa-twist hebben ze een uniek geluid gecreëerd. De band bestaat uit Robert Jan Stips op keyboards/zang, Rinus Gerritsen op bas en Leon Klaasse op drums/zang. Tijdens het optreden zullen ze niet alleen de sfeer van het Nederlandse Woodstock terughalen, maar ook de evolutie van hun muziek laten zien met originele en nieuwe orkestbewerkingen.

Supersister is nauw verbonden met Den Haag als muziekstad, waar ze vijftig jaar geleden begonnen als een groep leerlingen van het Grotius Lyceum. Ze waren een van de eerste bands die optraden in het in 1972 opgerichte Paard van Troje. Bovendien heeft Robert Jan Stips ook samengewerkt met andere bekende artiesten, zoals Golden Earring, Sweet d’Buster, Gruppo Sportivo, Freek de Jonge en NITS.

Tour datums:

12-11-2023 - Iduna, Drachten (tickets)
17-11-2023 - P60, Amstelveen (tickets)
07-12-2023 - Luxor Live, Arnhem (tickets)
08-12-2023 - De Oosterpoort, Groningen (tickets)
29-12-2023 - Groene Engel, Oss (tickets)

De kaartverkoop voor alle shows is al begonnen. Haal via de bovenstaande links je tickets. De ticketprijs is vanaf 25 euro.

open kaart full screen


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Maisie Peters

MAISIE PETERS MET EUROPESE TOUR OOK IN 2024 NAAR... Maisie Peters heeft haar Europese tour aangekondigd en komt daarmee naar...

Bombay Bicycle Club

BOMBAY BICYCLE CLUB MET NIEUW ALBUM NAAR DE ROMA EN... Bombay Bicycle Club heeft hun nieuwe tour aangekondigd en komen daarmee op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.