Nothing But Thieves kondigt tweede show aan in Ziggo Dome

Nothing But Thieves
Nothing But Thieves kondigt tweede show aan in Ziggo Dome
Door kimvanderzon op 16 juni 2023 - 10:17 Wegens grote belangstelling kondigt Nothing But Thieves een tweede show aan in Amsterdam. Naast 23 februari 2024 staan ze ook op 24 februari 2024 in de Ziggo Dome en op zaterdag 3 februari in de Lotto Arena in Antwerpen. De tour vindt plaats na de release van hun vierde album 'Dead Club City' dat op 30 juni 2023 uitkomt.

Nothing But Thieves is een Engelse alternatieve rockband die in 2012 werd opgericht in Southend-on-Sea, Essex. De band bestaat uit vijf leden: Conor Mason (zang), Joe Langridge-Brown (gitaar), Dominic Craik (gitaar en keyboard), Philip Blake (basgitaar) en James Price (drums). De carrière van Nothing But Thieves begon met hun debuutsingle 'Itch' in 2013. In 2015 brachten ze hun zelfgetitelde debuutalbum uit, met hits zoals 'Trip Switch' en 'Wake Up Call'. In 2017 bracht de band hun tweede album 'Broken Machine' uit, met singles als 'Amsterdam' en 'Sorry'. Ze hebben hun derde album 'Moral Panic' uitgebracht in 2020.

De kaartverkoop voor 24 februari is gelijk van start gegaan. Haal hier je tickets voor Nothing But Thieves. De ticketprijs is tussen de 39,20 en 54,88 euro.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Hozier

HOZIER IN NOVEMBER NAAR AMSTERDAM EN BRUSSEL Hozier heeft zijn 'Unreal Unearth Tour' aangekondigd en komt op 28 november...

The Dawn Brothers

THE DAWN BROTHERS WEER OP TOUR IN HET NAJAAR De rootsrockband The Dawn Brothers heeft hun nieuwe tour bekendgemaakt. Ze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.