Marillion met 2 shows in november naar Grote Zaal TivoliVredenburg

review: Marillion New Album Tour - 25/10 - TivoliVredenburg Marillion
Marillion met 2 shows in november naar Grote Zaal TivoliVredenburg
Door kimvanderzon op 13 juni 2023 - 11:41 De Engelse band Marillion heeft aangekondigd twee shows te geven in TivoliVredenburg. Deze shows zullen plaats vinden op 15 en 16 november.

De Engelse band Marillion is uitgegroeid tot een goed geoliede progrockmachine die zelfs tijdens epische nummers van zeventien minuten de spanning moeiteloos vasthoudt. Met 44 jaar op de teller is de band inmiddels mijlenver verwijderd van de jarentachtighits (Kayleigh, Incommunicado) waarmee ze doorbraken, maar Marillion is nog steeds relevant. Zo touren de vijf heren nog steeds regelmatig, brachten ze in 2022 het nieuwe album An Hour Before It's Dark uit en maar liefst twee live-albums. En zoals ze al bewezen tijdens hun Grote Zaal-concerten van vorig jaar: alle bandleden lijken beter in vorm dan ooit!

Shows:
15-11-2023 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
16-11-2023 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

De kaartverkoop voor beide shows start op donderdag 15 juni om 10.00. Haal via bovenstaande links je tickets. De ticketprijs is 50,50.

Wil je een ticket reminder ontvangen? Stel deze dan hier in voor de show van 15 november en hier voor de show van 16 november.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Don Toliver

DON TOLIVER BRENGT 'LOVE SICK TOUR' NAAR TILBURG EN...Begin dit jaar bracht Don Toliver zijn derde album 'Love Sick' uit. Dit...

Douwe Bob

DOUWE BOB VIERT TIENJARIG JUBILEUM MET SHOW IN... Douwe Bob geeft op donderdag 26 oktober een show in Utrecht. Exclusief in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.