Don Toliver brengt 'Love Sick Tour' naar Tilburg en Brussel

Don Toliver
Don Toliver brengt 'Love Sick Tour' naar Tilburg en Brussel
Door tessamaria op 13 juni 2023 - 11:58 Begin dit jaar bracht Don Toliver zijn derde album 'Love Sick' uit. Dit najaar gaat hij op een gelijknamige tour om deze plaat met live-publiek te delen. Op zaterdag 21 oktober staat hij in de Tilburgse zaal 013. Een dag later is hij te zien in de Brusselse zaal La Madeleine.

Don Toliver, afkomstig uit Houston, Texas, brak door met zijn unieke mix van rap, R&B en melodie. Zijn debuutsingle 'No Idea' werd een virale hit en trok de aandacht van Travis Scott. Dit resulteerde in een samenwerking op het album 'Astroworld' en een platencontract bij Cactus Jack Records. In 2019 bracht hij de mixtape 'Donny Womack' uit, gevolgd door zijn studioalbum 'Heaven or Hell' in 2020. Op zijn nieuwe album 'Love Sick', staan features van onder andere James Blake, Future, Justin Bieber en Kali Uchis.

De kaartverkoop voor beide shows begint op vrijdag 16 juni om 9:00 uur. Schaf hier je tickets aan voor Don Toliver in 013, Tilburg. Voor deze show betaal je €41,89 voor je ticket. En hier kan je terecht als je graag naar de show van Don Toliver in La Madeleine, Brussel wil. De ticketprijs voor deze show bedraagt €41,04.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



di-rect

DI-RECT SPEELT IN NOVEMBER TWEE WARM-UP SHOWS IN...De Nederlandse rockband DI-RECT komt dit najaar naar België. In december...

Marillion NeBeLux

MARILLION MET 2 SHOWS IN NOVEMBER NAAR GROTE ZAAL... De Engelse band Marillion heeft aangekondigd twee shows te geven in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.