Douwe Bob viert tienjarig jubileum met show in TivoliVredenburg

review: Douwe Bob - 10/09 - Dordrechts museum Douwe Bob
Douwe Bob viert tienjarig jubileum met show in TivoliVredenburg
Door tessamaria op 13 juni 2023 - 11:10 Douwe Bob geeft op donderdag 26 oktober een show in Utrecht. Exclusief in TivoliVredenburg viert hij zijn tienjarig jubileum als artiest. In 2013 bracht hij zijn debuutalbum Born In A Storm uit, nadat hij het jaar daarvoor de talentenjacht De Beste Singer-Songwriter Van Nederland had gewonnen.

Douwe Bob is een Nederlandse singer-songwriter. Zijn muzikale carrière begon in 2012 toen hij deelnam aan het populaire Nederlandse tv-programma 'De beste singer-songwriter van Nederland'. De muziek van Douwe is een mix van country, folk en popmuziek. Douwe Bob heeft ook deelgenomen aan het Eurovisie Songfestival in 2016, waar hij Nederland vertegenwoordigde met het nummer 'Slow Down'.

De kaartverkoop is al van start gegaan. Koop hier je kaarten voor Douwe Bob in TivoliVredenburg. Je bent €28,85 kwijt aan een kaartje.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Marillion NeBeLux

MARILLION MET 2 SHOWS IN NOVEMBER NAAR GROTE ZAAL...De Engelse band Marillion heeft aangekondigd twee shows te geven in...

Wies

WIES MET ALLES ANDERS TOUR DOOR NEDERLAND EN BELGIË... In het najaar van 2023 komt WIES met hun tweede album ‘Alles Anders’. Dit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.