Matteo Bocelli voor zijn allereerste eigen wereldtour naar Amsterdam en Antwerpen

Matteo Bocelli
Matteo Bocelli voor zijn allereerste eigen wereldtour naar Amsterdam en Antwerpen
Door tessamaria op 07 juni 2023 - 11:50 Matteo Bocelli staat op vrijdag 6 oktober in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Ook is hij op zaterdag 7 oktober in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen te zien. Onder de titel 'A Night With Matteo' zal het publiek genieten van zijn muzikale hoogtepunten, waaronder enkele van Matteo's grootste hits en geliefde Italiaanse klassiekers.

Matteo Bocelli is een Italiaanse zanger en songwriter. Hij werd geboren op 8 oktober 1997 als zoon van de wereldberoemde tenor Andrea Bocelli. In 2018 bracht hij samen met zijn vader het nummer 'Fall on Me' uit. Het nummer werd met name bekend door de soundtrack van de film 'The Nutcracker and the Four Realms'. Matteo heeft ook zijn eigen solomateriaal uitgebracht. In 2019 bracht hij zijn debuutsingle 'Solo' uit, gevolgd door het album 'La voce del silenzio' in 2020. Zijn muziek is een combinatie van klassieke elementen met moderne pop en rockinvloeden.

De kaartverkoop begint op vrijdag 9 juni om 10:00 uur. Schaf hier je tickets aan voor Matteo Bocelli in Koninklijk Theater Carré. Je bent vanaf €38,50 kwijt aan een kaartje. Koop hier je kaarten voor Matteo Bocelli in Koningin Elisabethzaal. Ticketprijzen voor deze show starten vanaf €51.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



goldfish

GOLDFISH NAAR MELKWEG ALS ONDERDEEL VAN ADEAls onderdeel van het Amsterdam Dance Event (ADE), staat GoldFish op zaterdag...

Faun

PATRONAAT PRIJZENPARADE: MAAK KANS OP 3X2... Op 18 juni worden er meerdere concerten gegeven in Patronaat in Haarlem. The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.