Patronaat Prijzenparade: Maak kans op 3x2 concertkaarten van 2 concerten op 18 juni!

Faun
Patronaat Prijzenparade: Maak kans op 3x2 concertkaarten van 2 concerten op 18 juni!
Door kimvanderzon op 06 juni 2023 - 15:04 Op 18 juni worden er meerdere concerten gegeven in Patronaat in Haarlem. The Courettes, Helms Alee en Faun zullen optreden. Wil jij bij deze shows zijn? We hebben een mooie winactie voor je. Lees snel verder!

Helms Alee + Modder - Stage 3 20:00

De leden van Helms Alee – gitarist Brian Verellen, bassist Dana James en drummer Hozoji Matheson-Margullis – hebben een unieke chemie die resulteert in overdonderde sludge met pakkende riffs en schitterende melodieën. Wat dat betreft is het echt een band voor fans van Red Fang, Baroness en Mastodon.

De support act is Modder, met riffs ontworpen om je nek te laten breken, ondersteund door donderende baslijnen, groovende drums, industriële samples en synths, smeed vijfkoppige sludge & doom-formatie Modder een uniek geluid in het sludge-landschap.

Meer informatie: Helms Alee + Modder

Faun + Cesair - Stage 1 19:30

De Duitse groep van doorgewinterde experts binnen het genre combineert middeleeuwse instrumenten en thema’s met een eigentijdse en elektronische muzikale glans. Verwacht melancholieke ballads en feestelijke dansnummers die worden gekenmerkt door de magische geluiden van de Keltische harp, doedelzak, draailier, Ierse bouzouki, vele trommels en fascinerende zang.

Meer informatie: Faun + Cesair

Podiuminfo mag 3x2 tickets weggeven voor beide deze concerten!

Onder de inzenders verloten we drie setjes van twee tickets. Om kans te maken op deze tickets hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Helms Alee of Faun'. Zet in het onderwerp duidelijk naar welke show je wilt.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefcarre

MATTEO BOCELLI VOOR ZIJN ALLEREERSTE EIGEN...Matteo Bocelli staat op vrijdag 6 oktober in Koninklijk Theater Carré in...

De Kraaien

DE KRAAIEN VLIEGEN UIT: NAJAARSTOUR DOOR NEDERLAND... De band De Kraaien heeft bekend gemaakt in het najaar shows te geven in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.