GoldFish naar Melkweg als onderdeel van ADE

Goldfish
GoldFish naar Melkweg als onderdeel van ADE
Door tessamaria op 07 juni 2023 - 12:19 Als onderdeel van het Amsterdam Dance Event (ADE), staat GoldFish op zaterdag 21 oktober met een show in de Melkweg. Het Amsterdam Dance Event is een van 's werelds grootste elektronische muziekfestivals en conferenties die jaarlijks plaatsvindt in Amsterdam. Een van de locaties waar ADE plaats vindt, is de Melkweg. Het programma van ADE in de Melkweg biedt een mix van verschillende subgenres van elektronische muziek, waaronder house, techno, trance, drum and bass en meer.

GoldFish is een Zuid-Afrikaans elektronisch muziekduo dat in 2004 werd gevormd. Het duo bestaat uit Dominic Peters en David Poole. Hun geluid combineert invloeden uit house, jazz, pop en funk. De carrière van GoldFish begon met hun debuutalbum 'Caught in the Loop' in 2006. Het album bevatte de hit 'Fort Knox'. Sindsdien hebben ze verschillende albums uitgebracht, waaronder 'Perceptions of Pacha' en 'Three Second Memory'. GoldFish heeft opgetreden op festivals over de hele wereld, waaronder Coachella, Ultra Music Festival en Burning Man.

De kaartverkoop gaat van start op vrijdag 9 juni om 11:00 uur. Koop hier je tickets voor GoldFish in de Melkweg. Een kaartje kost je €28,75.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Goldfish in Melkweg
Tickets Goldfish
za 21 okt
Melkweg, Amsterdam
€ 28,75
PJ Harvey

PJ HARVEY MET MEERDERE CONCERTEN NAAR AMSTERDAM EN...PJ Harvey staat in oktober twee keer in de Amsterdamse zaal Paradiso en in...

carre

MATTEO BOCELLI VOOR ZIJN ALLEREERSTE EIGEN... Matteo Bocelli staat op vrijdag 6 oktober in Koninklijk Theater Carré in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.