Nieuwe 'The Show' tournee Niall Horan langs Lotto Arena en Ziggo Dome

Niall Horan
Nieuwe 'The Show' tournee Niall Horan langs Lotto Arena en Ziggo Dome
Door RobZ op 22 mei 2023 - 17:42 Uitstekend nieuws voor fans van Niall Horan. De popster die komende zomer op Pinkpop en Sziget te zien zal zijn, zal tourt vanaf februari 2024 opnieuw door Europa. In maart zal hij te zien zijn in de Lotto Arena te Antwerpen en de Ziggo Dome in Amsterdam. Dit in het kader van zijn The Show” LIVE ON TOUR 2024 tournee.

Op 7 maart staat Niall Horan in de Lotto Arena van Antwerpen en op 27 maart is de Ziggo Dome in Amsterdam aan de beurt. Tijdens zijn concerten speelt hij nummers van alle drie zijn soloalbums waaronder van het nieuwe album 'The Show', dat op 9 juni 2023 uitkomt.

Niall Horan, die meer dan 80 miljoen albums verkocht als bandlid van het mega-succesvolle One Direction, begon zijn solocarrière met de singles ‘This Town’ en ‘Slow Hands’, die allebei minstens 2 keer platina werden in meerdere delen van de wereld. Met het debuutalbum "Flicker" behaalde hij een wereldwijd succes en ontving lovende kritieken. Het album kwam in oktober 2017 op nummer 1 binnen in de Billboard 200 en bereikte de top-10 in 20 landen. Naast meer dan acht miljard wereldwijde streams behaalde "Flicker" de platina status in vijf landen (waaronder de VS) en de gouden status in nog eens zeven landen.

"There’s nothing better than watching the crowd sing back to you with all that emotion on their faces and knowing that they’re attaching the song to something meaningful in their own lives,” aldus Niall Horan. “To me, that’s always the greatest thing that can ever come from songwriting.”

De kaartverkoop van de concerten van Niall Horan in Amsterdam en Antwerpen start vrijdag 2 juni om 10:00 uur. Tickets voor het concert in de Ziggo Dome hebben de volgende prijzen meegekregen:

Premium - Seated: €72,80
GA - Standing: €61,60
Rang 2 - Seated: €61,60
Rang 3 - Seated: €50,40
Rang 4 - Seated: €39,20
Wheelchair ticket: €72,80

Via deze link koop je tickets voor Niall Horan in de Ziggo Dome. Ga je liever naar het concert in de Lotto Arena? Dan kan je hier tickets kopen. Op dit moment hebben we geen informatie over de prijzen aldaar.

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan een ticketreminder in voor de shows in Amsterdam en/of Antwerpen.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ruben Hein news

RUBEN HEIN DIT NAJAAR MET NIEUWE THEATERTOUR DOOR... Ruben Hein heeft bekend gemaakt een theatertour te gaan doen voor zijn...

fear factory1

FEAR FACTORY NAAR ANTWERPEN EN AMSTERDAM DIT NAJAAR Vanaf oktober tot december zal Fear Factory met hun DisrupTour door Europa...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.