Sugababes in september 2023 voor 2 shows naar Paradiso

Sugababes
Sugababes in september 2023 voor 2 shows naar Paradiso
Door kimvanderzon op 22 mei 2023 - 10:25 De Engelse popgroep Sugababes geeft op 19 en 20 september 2023 twee concerten in de Grote Zaal van Paradiso. De band is terug in hun oorspronkelijke bezetting en speelt met voltallige liveband in Paradiso.

Het Londense Sugababes ontstond in 1998 uit zangeressen Siobhán Donaghy, Mutya Buena en Keisha Buchanan en brak twee jaar later door met debuutsingle 'Overload'. Sugababes staat bekend om hun herkenbare, originele r&b en popgeluid vol vocale harmonieën. De driekoppige groep scoorde door de jaren heen enorme hits met nummers als 'Freak like Me', 'Round Round' en 'Push the Button' en wordt gezien als een van de meest succesvolle vocale popgroepen uit de Engelse muziekgeschiedenis. In 2004 gaf Sugababes voor het eerst een concert in Paradiso.

In de loop der jaren onderging Sugababes verschillende bezettingswisselingen. Sinds 2011 bestaat Sugababes echter weer uit Siobhán, Mutya en Keisha en geeft de band samen met een voltallige liveband twee concerten in Paradiso, negentien jaar nadat de band voor het eerst in Paradiso te zien was.

Deze zomer zal Sugababes ook te zien zijn op het Milkshake festival in Amsterdam! De laatste keer dat de groep in Nederland speelde was in 2007. Toen gaf Sugababes een optreden op de TMF Awards.

De kaartverkoop voor de twee concerten van Sugababes in Paradiso start vrijdag 26 mei om 10.00 uur. Haal hier je tickets voor Sugababes in Paradiso op 19 en 20 september. Je bent 50 euro per ticket kwijt om aanwezig te zijn. Wil je de start van de voorverkoop 100% niet vergeten? Stel dan een ticketreminder in. Dit kan hier.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

EUROVISIESONGFESTIVAL WINNAAR LOREEN NAAR NEDERLAND...Tien dagen na het winnen van het 67e Eurovisiesongfestival in Liverpool...

Anne-Marie news

ANNE-MARIE MET HAAR 'UNHEALTHY CLUB TOUR' IN... De Britse popzangeres Anne-Marie geeft dinsdag 14 november een concert in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.