Anne-Marie met haar 'Unhealthy Club Tour' in november naar AFAS Live

review: Anne-Marie - 16/05 - AFAS Live Anne-Marie
Anne-Marie met haar 'Unhealthy Club Tour' in november naar AFAS Live
Door kimvanderzon op 22 mei 2023 - 09:45 De Britse popzangeres Anne-Marie geeft dinsdag 14 november een concert in AFAS Live in Amsterdam. Deze show is onderdeel van The Unhealthy Club Tour.

Volgend op de recente aankondiging van Anne-Marie's derde album 'UNHEALTHY', dat op 28 juli uitkomt, daarnaast heeft Anne-Marie vandaag een headline-tour aangekondigd die dit najaar van start gaat met shows in Europa, Ierland en het Verenigd Koninkrijk.

Het derde album 'UNHEALTHY' put uit alle delen van Anne-Marie's leven en biedt een kijkje in haar perfecte imperfecte wereld. Het nieuwe album neemt je mee op een reis van chaos naar tevredenheid; dit is Anne-Marie die rechtop staat en een geheel nieuwe versie van zichzelf omarmt die feller, gedurfder en gelukkiger is dan ooit tevoren.

Inmiddels heeft Anne-Marie zeven Britse 'Top 10'-singles, waaronder 'Psycho' feat. Aitch, dat op het nieuwe album staat, twee 'Top 3'-albums en zeven miljard wereldwijde streams behaald. Anne-Marie werkte daarnaast onlangs ook nog samen met David Guetta en Coi Leray aan de single 'Baby Don't Hurt Me'.

De aankomende tour van Anne-Marie volgt op haar headline-show in de Wembley Arena in Londen vorig jaar.

De kaartverkoop start op vrijdag 26 mei. Haal hier je tickets voor Anne-Marie. De ticketprijs is vanaf 47,04 euro. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.
Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Anne-Marie in AFAS Live
Tickets Anne-Marie
KIES TICKET
di 14 nov
Anne-Marie - The Unhealthy Club Tour
AFAS Live, Amsterdam
€ 47,04
di 14 nov
Anne-marie - The Unhealthy Club Tour - Ga Early-entry Vip Package
AFAS Live, Amsterdam
€ 117,60
di 14 nov
Anne-marie - The Unhealthy Club Tour - Ultimate Vip Package
AFAS Live, Amsterdam
€ 196,00
Paradiso logo nieuw

SUGABABES IN SEPTEMBER 2023 VOOR 2 SHOWS NAAR PARADISODe Engelse popgroep Sugababes geeft op 19 en 20 september 2023 twee...

Bazart

BAZART KEERT IN DECEMBER TERUG NAAR SPORTPALEIS... Bazart heeft aangekondigd terug te keren naar Sportpaleis Antwerpen. Dit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.