Bazart keert in december terug naar Sportpaleis Antwerpen

review: Bazart - 30/11 - Rotown Bazart
Bazart keert in december terug naar Sportpaleis Antwerpen
Door kimvanderzon op 22 mei 2023 - 09:19 Bazart heeft aangekondigd terug te keren naar Sportpaleis Antwerpen. Dit gaat daags voor Kerst, op 23 december 2023 gebeuren.

In 2017 en 2018 stonden Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons ook al in de grootste indoorarena van het land. Na de Mainstage van Pukkelpop keert de band dit najaar terug naar de Antwerpse concerttempel. En dat doen ze in het kader van Echo, een platenlabel voor en door Bazart dat in oktober werd opgericht.

Echo is een huis voor hun eigen releases, maar wil ook een platform zijn voor ander Nederlandstalig talent. Een kwaliteitslabel voor Nederlandstalige muziek als het ware, van nieuw vernuft tot verloren parels. De eerste release op het label was voor ‘Van God Los’, een Bazart-cover van Monza’s legendarische Belpop-klassieker. Het trio neemt dan ook heel wat Nederlandstalige vrienden mee naar het podium van het Sportpaleis. Wie dat zullen zijn blijft nog even een goed bewaard geheim. Andere dingen zijn nu wél al zeker: er zal gezongen worden, er zal gedanst worden, dit wordt een hoogmis van het Nederlandstalige lied en een avond om nooit meer te vergeten!

De kaartverkoop begint op vrijdag 26 mei om 10.00. Haal hier je tickets voor Bazart. De ticketprijs is tussen e 39,90 en 79,11 euro.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Anne-Marie news

ANNE-MARIE MET HAAR 'UNHEALTHY CLUB TOUR' IN...De Britse popzangeres Anne-Marie geeft dinsdag 14 november een concert in...

Hooverphonic 2010

HOOVERPHONIC MET JUBILEUMTOUR DOOR BELGIË Ter ere van de 20e verjaardag van hun iconische concertreeks uit 2003, zal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.