Seal voor exclusieve show naar Koninklijk Circus in Brussel in september

review: Night of The Proms Rotterdam 2018 Seal
Seal voor exclusieve show naar Koninklijk Circus in Brussel in september
Door kimvanderzon op 16 mei 2023 - 11:07 Multi-platinum singer-songwriter Seal begint binnenkort aan zijn 30th ANNIVERSARY WORLD TOUR met slechts een select aantal stops in Europa, en daarvan is een van de shows in België. Op vrijdag 8 september 2023 geeft hij een exclusief concert in het Koninklijk Circus te Brussel om de dertigste verjaardag van zijn debuutalbum 'Seal' en succesvolle vervolgalbum 'Seal II' te vieren.

Gekend om zijn unieke, hese bariton stem en klassieke songwriting, kende Seal al succes in vele muziekgenres. Met één van de meest herkenbare stemmen aller tijden heeft Seal een onuitwisbare stempel gedrukt op pop, R&B, soul en dansmuziek. Zijn harmonieuze vocale kwaliteiten bevestigden al snel zijn status als een formidabele zanger, en door de jaren heen heeft hij zijn muzikale invloed uitgebreid met een brede catalogus aan originele muziek en soulvolle covers, waarmee hij meerdere Grammy Awards won en wereldwijd meer dan 30 miljoen albums verkocht. Daarnaast werkte hij al samen met verschillende grote artiesten zoals met Jeff Beck, Joni Mitchell en Santana tot P!nk, John Legend en Gallant.

Met deze 30th Anniversary Tour, die slechts een paar concerten in Europa omvat, viert Seal het dertig-jarig bestaan van zijn debuutalbum 'Seal' en succesvolle vervolgalbum 'Seal II'. Tijdens een exclusief concert zal hij je meenemen op een reis doorheen zijn ongelooflijke repertoire, waaronder zijn grootste hits en anthems zoals "Crazy", "Future Love Paradise", "Killer" en "Kiss From A Rose".

De kaartverkoop voor deze show start op vrijdag 19 mei om 10.30.Haal hier je tickets voor Seal - 30th Anniversary World Tour.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Amorphis

METALBAND AMORPHIS NAAR TIVOLIVREDENBURG IN OKTOBERDe Finse heavymetalband Amorphis zal in oktober een optreden geven in...

Overmono

ELEKTRONISCHE ACT OVERMONO MET WERELDTOURNEE LANGS... Begin mei kwam Overmono met hun debuutalbum en dit najaar zullen ze deze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.