Elektronische act Overmono met wereldtournee langs Paradiso en Ancienne Belgique

Overmono
Elektronische act Overmono met wereldtournee langs Paradiso en Ancienne Belgique
Door tessamaria op 15 mei 2023 - 16:18 Begin mei kwam Overmono met hun debuutalbum en dit najaar zullen ze deze delen met live-publiek. Het duo gaat op wereldtournee en zal in oktober te zien zijn in Amsterdam en Brussel. Deze zomer zal Overmono al te zien zijn op Down the Rabbit Hole en Dour.

Overmono is een muzikaal duo bestaande uit de broers Tessela (Roly Porter) en Truss (Tom Russell). Ze staan bekend om hun innovatieve en genre-overschrijdende benadering van elektronische muziek. De carrière van Overmono begon in het Verenigd Koninkrijk, waar ze individueel al succesvol waren als soloartiesten. In 2015 bundelden ze hun krachten en begonnen ze samen muziek te maken onder de naam Overmono. Ze combineren elementen van techno, house, breakbeat en ambient, waardoor ze een opwindende en frisse benadering van elektronische muziek creëren. Het duo bracht hun debuutsingle 'Arla' uit in 2016, gevolgd door de EP 'Arla II' in 2017.

De concerten:
19-10-2023 - Paradiso, Amsterdam (tickets)
20-10-2023 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)

De kaartverkoop begint op vrijdag 19 mei om 10:00 uur. Schaf je tickets aan via bovenstaande links. Een ticket Overmono in Paradiso kost je €27. Deze prijs is inclusief het verplichte lidmaatschap van €4 die je nodig hebt om de zaal binnen te komen. Voor de show in Brussel betaal je €27 aan entree.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



sealnieuws

SEAL VOOR EXCLUSIEVE SHOW NAAR KONINKLIJK CIRCUS IN...Multi-platinum singer-songwriter Seal begint binnenkort aan zijn 30th...

Daði Freyr - Iris Neline Kuit

DAÐI FREYR MET EXTRA SHOW IN DECEMBER NAAR PARADISO Daði Freyr heeft aangekondigd een extra show te geven in de Paradiso in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.