Mahalia komt naar Nederland en België in november

review: Mahalia - 17/04 - Paradiso Mahalia
Mahalia komt naar Nederland en België in november
Door kimvanderzon op 11 mei 2023 - 12:34 Mahalia heeft haar internationale tournee aangekondigd en komt naar La Madeleine in Brussel, Paradiso in Amsterdam en TivoliVredenburg in Utrecht. Deze shows zullen plaatsvinden in november.

De Engels-Iers-Jamaicaanse r&b-zangeres Mahalia haar warme en verzorgde r&b-sound met hiphopinvloeden doet soms denken aan TLC, Craig David en andere grote namen uit de nineties. Zelf zegt ze geïnspireerd te zijn door uiteenlopende artiesten als Lauryn Hill, Kate Nash en Ed Sheeran. Na de sterke ep Letter To Ur Ex (2022) verblijdde Mahalia ons dit jaar met de single Terms And Conditions, een nummer zo aanstekelijk dat je het na tien seconden al op repeat zet. Op 14 juli verschijnt het nieuwe album In Real Life.

De concerten:
01-11-2023 - Mahalia - Paradiso, Amsterdam (tickets)
02-11-2023 - Mahalia - La Madeleine, Brussel (tickets)
05-11-2023 - Mahalia - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

De kaartverkoop start op vrijdag 19 mei om 10.00. Haal via bovenstaande links je tickets. De ticketprijs is tussen de 28 en 30 euro.

open kaart full screen


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Daði Freyr - Iris Neline Kuit

DAÐI FREYR MET EXTRA SHOW IN DECEMBER NAAR PARADISO Daði Freyr heeft aangekondigd een extra show te geven in de Paradiso in...

POM

AMSTERDAMSE BAND POM VANAF NOVEMBER NAAR DE POPPODIA De Amsterdamse groep POM gaat op tour. In november is de band te zien bij...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.