Free Your Mind kondigt Boris Brejcha aan voor een exclusieve solo show in Breda

ADE Amsterdam Dance Event
Free Your Mind kondigt Boris Brejcha aan voor een exclusieve solo show in Breda
Door kimvanderzon op 09 mei 2023 - 10:38 Free Your Mind bestaat twintig jaar. De festivalorganisatie haalt daarom de Duitse techno-dj Boris Brejcha exclusief naar de Bavelse Berg in Breda voor een liveshow. Vorig jaar was Brejcha al te zien op Free Your Mind Festival. Zijn optreden in Breda wordt zijn grootste solo show ooit in Nederland.

Al bijna twintig jaar staat Boris Brejcha aan de top van de internationale techno scene. Hij bracht in 2006 zijn eerste tracks uit en stond datzelfde jaar nog voor het eerst op een groot festival, waarvoor hij helemaal naar Brazilië moest afreizen. Geïnspireerd door het Braziliaanse carnaval besloot hij een masker te dragen, die op de Batman Boef ‘The Joker’ lijkt. Sindsdien tourt hij de hele wereld over. Naast alle live shows is Brejcha veel in zijn studio te vinden, zo werden de singles ‘Atomic Heart’ en ‘Level One’ al uitgebracht dit jaar.

Free Your Mind is inmiddels al twee decennia lang een zwaargewicht in de Nederlandse festivalscene en heeft in al die jaren een enorm scala aan talent ondersteunt. Menig raver beleefde zijn eerste festivalervaring op een van de voorgaande edities van Free Your Mind. Veel vooraanstaande technoartiesten hebben een bijzondere band met het festival opgebouwd en daarmee heeft Free Your Mind zijn sporen onmiskenbaar nagelaten in de scene. De organisatie streeft ernaar om de gevestigde helden naast de beste opkomende talenten neer te zetten.

Tickets voor Free Your Mind x Boris Brejcha (In Concert) zullen in de verkoop gaan op 11 mei om 18.00 uur. Haal hier je tickets voor Boris Brejcha. Kaarten voor Phase 1 zullen te koop zijn voor 34,50 EUR en zullen 42,50 EUR kosten voor Phase 2.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Daði Freyr - Iris Neline Kuit

DAÐI FREYR MET NIEUWE TOUR IN DE WINTER NAAR... Daði Freyr heeft aangekondigd weer een nieuwe tour te doen aankomende...

AFAS Live

MARCO MENGONI NAAR AFAS LIVE EN VORST NATIONAAL IN... De Italiaanse singer songwriter Marco Mengoni heeft aangekondigd een show...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.