Peter Hook and The Light keert terug naar Nederland voor concert in TivoliVredenburg

Peter Hook
Peter Hook and The Light keert terug naar Nederland voor concert in TivoliVredenburg
Door kimvanderzon op 24 april 2023 - 11:24 De Engelse band Peter Hook and The Light heeft aangekondigd een show te geven op 13 november in TivoliVredenburg in Utrecht.

Peter Hook is de bassist van de bekende rockbands Joy Division en New Order, waarmee hij eind jaren zeventig en jaren tachtig succes had. Vorig jaar stond de bassist met zijn band The Light in een uitverkochte Paradiso, Oosterpoort en Muziekgieterij. Eind dit jaar keert hij terug voor een exclusieve show in TivoliVredenburg in Utrecht.

De avond zal in het teken staan van beide Joy Division en New Order's Substance albums, met daarop hits als 'She's Lost Control' en 'Love Will Tear Us Apart', plus een aantal bekende hits van New Order als 'Blue Monday' en 'True Faith'.

De kaartverkoop start op 28 april om 10.00. Haal hier je tickets voor Peter Hook and The Light. De ticketprijs ligt op 37,34 euro.

Wil je een ticket reminder ontvangen? Stel deze dan hier in.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tolhuistuin

GRATIS CONCERTMIDDAGEN SUNDAY SOUNDS WEER TERUG NAAR...Van mei tot en met augustus is er iedere zondag ‘Sunday Sounds’, gratis...

Nick Schilder

EERSTE SOLO-SHOW VAN NIEUWE THEATERTOURNEE NICK... Nick Schilder zal op woensdag 24 april 2024 met zijn nieuwe theaterprogramma...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.