Eerste solo-show van nieuwe theatertournee Nick Schilder al in de agenda

Nick Schilder
Eerste solo-show van nieuwe theatertournee Nick Schilder al in de agenda
Door tessamaria op 21 april 2023 - 14:42 Nick Schilder zal op woensdag 24 april 2024 met zijn nieuwe theaterprogramma 'The Singer Songwriter Show' naar Phil. Haarlem komen. De zanger die sinds kort geen muzikaal duo met Simon Keizer meer vormt, zal binnenkort meer shows door het land aankondigen. Nick Schilder en Simon Keizer sloten vorige week hun muzikale samenwerking af met het laatste afscheidsconcert in Rotterdam Ahoy. Onze fotograaf Charles Batenburg was daar bij. De twee blijven wel een duo voor verschillende tv-programma’s.

Tijdens zijn optreden gaat Schilder terug naar zijn jeugdjaren en richt hij zich op de prachtige muziek van de grote singer-songwriters zoals Jackson Browne, James Taylor, Bob Dylan, Don McLean en Neil Diamond. Deze muziek heeft bijzondere herinneringen voor hem, omdat hij ze eindeloos op zijn gitaar speelde en zong op zijn slaapkamer. Hoewel deze nummers zelden op de radio te horen zijn, voelen ze als een warm bad wanneer hij ze speelt en vinden mensen het altijd fijn om ze te horen. Tijdens de show neemt hij het publiek mee op een reis door de geschiedenis van deze muziekstroming en vermengt hij persoonlijke verhalen met zijn eigen solomuziek.

De kaartverkoop is al van start gegaan. Koop hier je tickets voor Nick Schilder in Phil. Haarlem. Je bent tussen €20 en €35 kwijt aan een kaartje.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



peter hook

PETER HOOK AND THE LIGHT KEERT TERUG NAAR NEDERLAND...De Engelse band Peter Hook and The Light heeft aangekondigd een show te...

Sunn O)))

SUNN O))) IN SEPTEMBER NAAR PARADISO EN HET DEPOT In september zal SUNN O))) terugkeren naar Europa. Stephen O'Malley en Greg...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.