GoGo Penguin in november naar Rotterdam, Haarlem en Brussel

GoGo Penguin
GoGo Penguin in november naar Rotterdam, Haarlem en Brussel
Door tessamaria op 18 april 2023 - 11:01 GoGo Penguin is terug met 'Everything Is Going To Be OK'. Naast nieuwe muziek hebben ze ook een nieuwe drummer. Samen zullen zij dit najaar shows geven in Rotterdam, Haarlem en Brussel.

GoGo Penguin is een jazztrio uit Manchester, opgericht in 2009. Het bestaat uit pianist Chris Illingworth, bassist Nick Blacka en drummer Rob Turner. Hun muziek wordt vaak omschreven als een mix van jazz, elektronica en klassieke muziek. In 2012 kwam hun debuutalbum 'Fanfares' uit, waarna ze snel internationaal bekend werden. Inmiddels hebben ze zes studioalbums uitgebracht, waaronder 'v2.0' (2014) en 'A Humdrum Star' (2018). GoGo Penguin heeft in de loop der jaren verschillende prijzen en nominaties ontvangen, waaronder een Mercury Prize-nominatie voor 'v2.0' in 2014. Ook hebben ze op verschillende prestigieuze festivals over de hele wereld gestaan, zoals Glastonbury, North Sea Jazz Festival en SXSW.

De 'Everything Is Going To Be OK' tour shows:
28-11-2023 - Annabel, Rotterdam (tickets)
29-11-2023 - Patronaat, Haarlem (tickets)
30-11-2023 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)

De kaartverkoop van de GoGo Penguin shows begint op vrijdag 21 april om 10:00 uur. Schaf je kaarten aan via bovenstaande links. Je bent tussen de €27,50 en €29,50 kwijt aan een ticket.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kevin

KEVIN & THE ANIMALS MET 'KEV IN AHOY' IN DECEMBER...De Rotterdamse Kevin , ook bekend als Slowflowanimal, keert op 16 december...

Nick Cave

NICK CAVE EN SEÁN O'HAGAN IN JUNI VOOR... Op 2 juni 2023 is Nick Cave samen met journalist Seán O’Hagan te gast in een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.