Kevin & The Animals met 'Kev in Ahoy' in december terug naar RTM Stage

review: Kevin & The Animals - 07/10 - TivoliVredenburg Kevin & The Animals
Kevin & The Animals met 'Kev in Ahoy' in december terug naar RTM Stage
Door kimvanderzon op 18 april 2023 - 14:33 De Rotterdamse Kevin, ook bekend als Slowflowanimal, keert op 16 december 2023 terug naar RTM Stage, Rotterdam Ahoy voor een nieuwe editie van 'Kev in Ahoy'.

De geboren en getogen Rotterdammer Kevin, heeft zijn eigen, unieke stijl van muziek maken. Zoals zijn alias verklapt doet hij alles in zijn eigen tempo. Kevin rapt voornamelijk in de verhalende vorm en schetst met woorden een beeld van hoe hij het leven om zich heen ziet en wat hij zelf meemaakt. In de afgelopen jaren ontwikkelde Kevin zich razendsnel als artiest, zo zijn grote poppodia en festivals geen onbekend terrein voor hem. In 2022 stond hij samen met zijn live band, The Animals, onder andere op Lowlands en ging hij op tour naar verschillende zalen in Nederland.

Afgelopen jaar stond Kevin al eens in Ahoy voor zijn grootste show tot nu toe. Deze show kreeg van media en het publiek veel lovende reacties. Dit jaar doet hij het groots(er) over met nieuwe muziek en classics die het publiek van hem gewend is.

De kaartverkoop start op dinsdag 25 april om 12:00 uur via Ticketmaster. Haal hier je tickets voor Kevin & The Animals met 'Kev in Ahoy'. De ticketprijs is vanaf 49.28 euro.

Wil je een ticket reminder ontvangen? Stel deze dan hier in.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



sera

SERA IN HET NAJAAR WEER OP TOUR DOOR NEDERLANDNadat Sera haar tour voor april helemaal heeft uitverkocht maakt ze vandaag...

GoGo Penguin_news

GOGO PENGUIN IN NOVEMBER NAAR ROTTERDAM, HAARLEM EN... GoGo Penguin is terug met 'Everything Is Going To Be OK'. Naast nieuwe muziek...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.