Nick Cave en Seán O'Hagan in juni voor boekbespreking naar Amsterdam en Brussel

review: Nick Cave and Warren Ellis - 17/10 - Koninklijk Theater Carré Nick Cave And Warren Ellis
Nick Cave en Seán O'Hagan in juni voor boekbespreking naar Amsterdam en Brussel
Door tessamaria op 18 april 2023 - 10:12 Op 2 juni 2023 is Nick Cave samen met journalist Seán O’Hagan te gast in een unieke Brainwash Special in Het Concertgebouw in Amsterdam. Ze bespreken hun bestseller Faith, Hope and Carnage op uitnodiging van Brainwash Festival. Eerder die dag geven ze ook een signeersessie bij Athenaeum Boekhandel op het Spui in Amsterdam. Op 4 juni wordt het boek ook in het Brusselse Bozar besproken.

Nick Cave is een Australische muzikant, singer-songwriter en acteur. Hij begon zijn muzikale carrière in de jaren 70 in de alternatieve rockband The Birthday Party, maar werd later vooral bekend met zijn band Nick Cave and The Bad Seeds. Nick Cave is naast zijn werk als muzikant ook een geprezen schrijver. Hij heeft verschillende romans, dichtbundels en filmscripts op zijn naam staan. In zijn nieuwe boek, gebaseerd op meer dan veertig uur aan gesprekken tussen Cave en O’Hagan, gaan ze in op vragen over geloof, kunst, muziek, vrijheid, verdriet en liefde.

De kaartverkoop voor beide evenementen begint op vrijdag 21 april om 11:00 uur. Koop hier je kaarten voor Nick Cave and Seán O’Hagan in conversation in Het Concertgebouw, Amsterdam. Over ticketprijzen is nog niks bekend.

En koop hier je tickets voor Nick Cave and Seán O’Hagan in conversation in Bozar, Brussel. Voor dit event ben je tussen de €22 en €28 kwijt.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



GoGo Penguin_news

GOGO PENGUIN IN NOVEMBER NAAR ROTTERDAM, HAARLEM EN...GoGo Penguin is terug met 'Everything Is Going To Be OK'. Naast nieuwe muziek...

Merleyn news

GROEN LICHT VOOR NIEUW POPPODIUM MERLEYN Na een zoektocht van 15 jaar ligt de locatie vast: gemeente Nijmegen heeft...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.