Trentemøller met band in september op tour en komt naar Nederland en België

Trentemoller
Trentemøller met band in september op tour en komt naar Nederland en België
Door kimvanderzon op 17 april 2023 - 12:12 Trentemøller komt met zijn band in september naar Tilburg, Den Haag en Gent. Hieronder vind je de tour datums.

De Deense elektronische muziekproducer en muzikant Trentemøller is een van de leidende figuren in de elektronische muziek. Met innovatieve productietechnieken combineert hij moeiteloos genres als elektronica, post-punk en shoegaze, met vaak stemmige sferen en beklemmende melodieën. Hij bracht verschillende albums uit, waaronder ‘The Last Resort’, ‘Into the Great Wide Yonder’ en ‘Fixion’ en komt nu naar Nederland en België voor een presentatie van zijn nieuwe album ‘Memoria’. Het album is speciaal bedoeld om op de live podia gepresenteerd te worden.

Trentemøller wordt op het podium vergezeld door een geheel nieuwe band bestaande uit vier zorgvuldig geselecteerde muzikanten, waaronder de IJslandse soloartieste Disa (zang en gitaar), die precies de etherische stem bezit om de spookachtige vocale melodieën te vertolken. Silas Tinglef (drums) bracht muziek uit als 2nd Blood, waarvan de debuut-EP geproduceerd en gemixt is door Trentemøller. Brian Batz (gitaar) is de man achter dream pop/shoegaze band Sleep Party People en Jacob Haubjerg (bas) speelt al lange tijd met bands als Sleep Party People en Savage Rose. Ook brengt hij muziek uit met zijn indie pop/post punk project Luster.

Tour datums:
03-09-2023 - Trentemoller - Paard, Den Haag (tickets)
05-09-2023 - Trentemoller - Vooruit, Gent (tickets)
06-09-2023 - Trentemoller - 013, Tilburg (tickets)

De kaartverkoop start op woensdag 19 april om 10.00. Haal via bovenstaande links je tickets. De ticketprijs is bij alledrie de concerten precies 30,30 euro.

Wil je een ticket reminder ontvangen? Stel deze dan in voor de concerten in Den Haag, Gent en/of Tilburg.

open kaart full screen


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

DEXYS NA 10 JAAR TERUG NAAR NEDERLAND VOOR CONCERT...De Britse popgroep Dexys (voorheen Dexys Midnight Runners) komt voor één...

sting

STING IN NOVEMBER NAAR VORST NATIONAAL IN BRUSSEL Sting heeft aangekondigd een show te geven op 25 november in Vorst...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.