Dexys na 10 jaar terug naar Nederland voor concert in Tolhuistuin

Dexys
Dexys na 10 jaar terug naar Nederland voor concert in Tolhuistuin
Door kimvanderzon op 17 april 2023 - 12:36 De Britse popgroep Dexys (voorheen Dexys Midnight Runners) komt voor één exclusieve show terug naar Nederland. Dit optreden zal in het teken staan van het nieuwe album 'The Feminine Divine'. Op 13 oktober keert de groep na 10 jaar terug voor een show in Amsterdam in Tolhuistuin. De laatste keer dat Dexys in Nederland te zien was, was in 2013 op het Parkpop festival in Den Haag.

'Come on Eileen', wie kent de grootste hit van Dexys (Midnight Runners) niet? In 2012 kwam de frontman met een nieuw album en ging de band verder zonder Midnight Runners. Na een pauze van 10 jaar komt Dexys terug met een show en een nieuw album genaamd 'The Feminine Divine'. Het nieuwe album bevat 12 nummers die variëren van uptempo songs tot ballads en verhalende stukken en is een eerbetoon aan de vrouwelijke energie en kracht.

De show in Amsterdam zal volledig in het teken staan van het aankomende album 'The Feminine Divine' en wordt aangevuld met een selectie van klassiekers en hits.

De kaartverkoop begint op vrijdag 21 april om 10.00. Haal hier je tickets voor Dexys op 13 oktober. De ticketprijs is 37 euro.

Wil je een ticket reminder ontvangen? Stel deze dan hier in.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Merleyn news

GROEN LICHT VOOR NIEUW POPPODIUM MERLEYNNa een zoektocht van 15 jaar ligt de locatie vast: gemeente Nijmegen heeft...

trentemoller

TRENTEMØLLER MET BAND IN SEPTEMBER OP TOUR EN KOMT... Trentemøller komt met zijn band in september naar Tilburg, Den Haag en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.