Sting in november naar Vorst Nationaal in Brussel

review: Bospop 2022 - Zaterdag Sting
Sting in november naar Vorst Nationaal in Brussel
Door kimvanderzon op 17 april 2023 - 12:02 Sting heeft aangekondigd een show te geven op 25 november in Vorst Nationaal in Brussel.

Eerder heeft hij al shows bekend gemaakt voor Nederland op 30 november en 1 december. Deze shows zijn al beide uitverkocht.

Sting’s My Songs concert is een uitbundige en dynamische show vol met nummers uit zijn succesvolle carrière. Hij won in totaal 17 Grammy Awards met zowel The Police als soloartiest. Hits als “Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne” en “Demolition Man” worden gespeeld. Fans kunnen deze avond ook “Englishman in New York”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle” en nog meer hits verwachten.

Tijdens deze tour wordt Sting bijgestaan door een elektrisch rockensemble. Special guest Joe Sumner is bij alle nieuwe shows aanwezig.

De kaartverkoop start op vrijdag 21 april om 10.00. Haal hier je tickets voor Sting in Brussel. De ticketprijs is tussen de 62,60 en 124,21 euro.

Wil je een ticket reminder ontvangen? Stel deze dan hier in.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



trentemoller

TRENTEMØLLER MET BAND IN SEPTEMBER OP TOUR EN KOMT... Trentemøller komt met zijn band in september naar Tilburg, Den Haag en...

Wies en de Liefde

AMSTERDAMSE POPTRIO WIES VIERT NIEUW ALBUM MET... Het Amsterdamse poptrip WIES heeft aangekondigd dat ze op 9 december een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.