Cloudsurfers met nieuw album Subhuman Essence op tour

Cloudsurfers
Cloudsurfers met nieuw album Subhuman Essence op tour
Door sjoertb op 13 april 2023 - 10:48 De Nijmeegse indieband Cloudsurfers komt in september met een nieuw album genaamd 'Subhuman Essence'. De nieuwe muziek willen de bandleden graag live laten horen en daarom komt er ook een reeks shows aan.

Stevige punk, lekkere surfrock met twee drummers, manische gitaarpassages en grungy vocals is wat we gewend zijn van de band. De opwinding van de liveshows hebben ze vertaald naar opnames van de plaat. Om het album te mixen, benaderde Cloudsurfers niemand minder dan Michael Badger (Amyl & The Sniffers, SONS), die eerder achter de knoppen plaatsnam bij King Gizzard & The Lizard Wizard's invloedrijke Nonagon Infinity. Dat album is een van de bepalende platen geweest voor de sound van het vijftal.

De concerten:
06-10-2023 - Cloudsurfers - V11, Rotterdam (tickets)
13-10-2023 - Cloudsurfers - EKKO, Utrecht (tickets)
14-10-2023 - Cloudsurfers - Hedon, Zwolle (tickets)
05-01-2024 - Cloudsurfers - Paradiso, Amsterdam (tickets)

Tickets voor de shows in V11, EKKO en Hedon gaan op 15 april in de voorverkoop. De show in Paradiso is verplaatst van 26 maart naar 5 januari 2024 en de tickets ervan zijn nog steeds geldig.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ben Howard

BEN HOWARD VOEGT DERDE NEDERLANDSE SHOW TOE IN PHIL...Al eerder werd bekend dat Ben Howard twee shows zou geven in Koninklijk...

Frank Boeijen

FRANK BOEIJEN DIT NAJAAR LANGS VERSCHILLENDE... Frank Boeijen zal na zijn succesvolle clubtour van vorig jaar, ook dit jaar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.