concert: Cloudsurfers in Hedon op ZATERDAG 14 OKTOBER 2023

  • Cloudsurfers
    Popronde Leeuwarden 2021
    © Irwan Notosoetarso
  • Cloudsurfers
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2022
ZA.
14 OKT
CLOUDSURFERS Kleine zaal, 20:00 uur Hedon, Zwolle
2023
Hoofdprogramma Cloudsurfers

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 14 oktober 2023.
Dat is 167 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Cloudsurfers in Hedon
DEZE Cloudsurfers TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 14 okt
Hedon, Zwolle
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

Een moment rolt de gemuteerde garagepunk, post-grunge en psychedelische rock van Cloudsurfers tussen de halsbrekende G-krachten van King Gizzard en Osees, dan spookrijdt de band weer over een verlaten snelweg richting rock’s zevende hemel, waar Pixies en Nirvana hun plechtig opwachten.

Na de release van hun debuutalbum Don't Know What Hit Me uit 2021 speelde Cloudsurfers in 2022 meer dan 50 shows, waaronder grote festivals als Paaspop, Vestrock en Zwarte Cross. Het tweede album van Cloudsurfers, Subhuman Essence – uit op 15 september 2023 – legt de lat hoog om de pure opwinding van het live spelen op plaat te vangen, in nauwe samenwerking met producer Abel de Grefte.

Om de plaat te mixen, benaderde Cloudsurfers niemand minder dan Michael Badger (Amyl & The Sniffers, SONS), die eerder achter de knoppen plaatsnam bij King Gizzard & The Lizard Wizard's invloedrijke Nonagon Infinity. Dat album is een van de bepalende platen geweest die vorm hebben gegeven aan de sound van het vijftal. Met Subhuman Essence is de cirkel niet alleen rond, de storm die Cloudsurfers heet raast ondertussen onvermoeid door.

Foto's van Cloudsurfers

Foto Cloudsurfers te Vicefest 2022 Foto Cloudsurfers te Eagles Of Death Metal - 20/07 - Podium Victorie Foto Cloudsurfers te Bevrijdingsfestival Overijssel 2022 Foto Cloudsurfers te Appelpop 2022 Foto Cloudsurfers te Eagles Of Death Metal - 20/07 - Podium Victorie Foto Cloudsurfers te Appelpop 2022
 
Bekijk alle 19 foto's van Cloudsurfers

Gerelateerd nieuws