Ernst Daniel Smid doet tweemaal een Encore in AFAS Live

AFAS Live Podium
Ernst Daniel Smid doet tweemaal een Encore in AFAS Live
Door kimvanderzon op 31 maart 2023 - 10:45 Ernst Daniel Smid zal met twee exclusieve shows naar de Afas Live komen op 29 mei. Er is een middagshow om 15:30 en ook 's avonds om 19:30 geeft hij een optreden.

Ernst Daniel zal zijn meest dierbare muzikale vrienden uitnodigen, waaronder dochter Coosje, Voice of Holland-winnares Pleun Bierbooms, fluitist Thijs van Leer, (musical)actrice Lone van Roosendaal en topentertainer Ger Vos. Van begin tot eind geniet je van alom bekende evergreens: van Shaffy tot Sinatra, de mooiste musical- en filmmuziek (Morricone), maar ook schlagers en chansons. Dit alles wordt omlijst door The New Symphonics, het 35-koppig orkest o.l.v. Maurice Luttikhuis, aangevuld met het Dutch Event Choir.

Na een onzekere periode waarin de ziekte van Parkinson grote invloed had op zijn leven, heeft een risicovolle, maar geslaagde hersenoperatie het ondenkbare gedaan. Het spraakvermogen van Ernst Daniel ging er weer op vooruit, en het mooiste van alles: hij kan weer zingen, zoals hij het liefste doet. Hierdoor heeft de operavocalist een bak aan hernieuwde energie die hij graag met het publiek wilt delen. Zo maakte zijn publieke comeback bij RTL-hit The Masked Singer diepe indruk op de jury en kijkers. Een mooie toegift bij ENCORE is het logische gevolg.

De kaartverkoop voor de concerten is per direct gestart. Hier koop je tickets voor de middagshow van Ernst Daniel Smid en hier kan je terecht voor het concert in Afas Live dat 's avonds gaat plaatsvinden. De ticketprijs is vanaf 42,90.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Dries Roelvink

DRIES ROELVINK GEEFT NA BIJNA 30 JAAR WEER CONCERT...Op maandag 6 november zal Dries Roelvink een concert geven in Het...

NF

NF BRENGT HOPE TOUR NAAR AFAS LIVE EN VORST NATIONAAL In april verschijnt 'HOPE', het vijfde album van de Amerikaanse rapper NF....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.