NF brengt HOPE TOUR naar AFAS Live en Vorst Nationaal

NF
NF brengt HOPE TOUR naar AFAS Live en Vorst Nationaal
Door tessamaria op 31 maart 2023 - 10:02 In april verschijnt 'HOPE', het vijfde album van de Amerikaanse rapper NF. Dit najaar gaat hij op een gelijknamig tournee door Europa om zijn nieuwe album met live-publiek te delen. Op 30 september staat NF in de AFAS Live, Amsterdam en 8 oktober betreedt hij het podium van Vorst Nationaal in Brussel.

NF, oftewel Nathan Feuerstein, is een Amerikaanse rapper en singer-songwriter. In 2010 bracht hij zijn debuutalbum uit, maar zijn doorbraak kwam pas in 2017 met zijn derde studioalbum 'Perception'. Zijn muziek kenmerkt zich door persoonlijke teksten en een sterke emotionele lading. NF heeft wereldwijd meer dan 5 miljard streams behaald en is meerdere malen genomineerd voor een Grammy Award.

De kaartverkoop voor beide shows begint op vrijdag 7 april om 10:00 uur. Koop hier je kaarten voor NF in AFAS Live op 30 september. Voor deze show ben je €52,64 kwijt aan je kaartje. Wil je liever naar de Belgische show? Dan schaf je hier je kaarten aan voor NF in Vorst Nationaal op 8 oktober. Voor dit kaartje betaal je €45,80.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



AFAS Live

ERNST DANIEL SMID DOET TWEEMAAL EEN ENCORE IN AFAS LIVE Ernst Daniel Smid zal met twee exclusieve shows naar de Afas Live komen op...

Cigarettes After Sex 1

CIGARETTES AFTER SEX KONDIGT TWEEDE CONCERT IN AFAS... Cigarettes After Sex kondigde vorige week aan een show in de AFAS Live te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.