Cigarettes After Sex kondigt tweede concert in AFAS Live aan

Cigarettes After Sex
Cigarettes After Sex kondigt tweede concert in AFAS Live aan
Door tessamaria op 30 maart 2023 - 15:11 Cigarettes After Sex kondigde vorige week aan een show in de AFAS Live te geven op 9 november. Deze show is bijna uitverkocht. Reden genoeg voor de Amerikanen om nog een concert in de AFAS te geven op woensdag 8 november. Het laatste bezoek van de band in Nederland was in 2019, toen ze Paradiso twee keer binnen no time uitverkochten.

Tijdens de concerten kan je genieten van de minimalistische arrangementen met rustgevende gitaren en minimale drumbeats, gecombineerd met de zachte en zoete stem van leadzanger Greg Gonzalez. De show zal bestaat uit veel nieuwe muziek maar ook oude klassiekers zoals 'Apocolypse' en 'Heavenly' zijn niet missen.

De muziek die Cigarettes After Sex maakt wordt vergeleken met bands als Mazzy Star en Slowdive en beschreven als meeslepend, pijnlijk nostalgisch en intens visueel. Inmiddels hebben ze vier albums uitgebracht, 17 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify en 800+ miljoen streams op YouTube.

De kaartverkoop voor het extra concert begint op vrijdag 31 maart om 10:00 uur. Koop hier je kaarten voor Cigarettes After Sex op 8 november in AFAS Live. Je bent €44 kwijt aan een kaartje.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



NF

NF BRENGT HOPE TOUR NAAR AFAS LIVE EN VORST NATIONAALIn april verschijnt 'HOPE', het vijfde album van de Amerikaanse rapper NF....

Patronaat news

MATHCORE BAND BOTCH VOOR EXCLUSIEVE SHOW NAAR PATRONAAT Op dinsdag 13 juni staat de legendarische mathcore band Botch voor het eerst...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.