Mathcore band Botch voor exclusieve show naar Patronaat

Botch
Mathcore band Botch voor exclusieve show naar Patronaat
Door RobZ op 30 maart 2023 - 13:24 Op dinsdag 13 juni staat de legendarische mathcore band Botch voor het eerst in 23 jaar weer op de planken in Europa bij Patronaat Haarlem. Een zeer exclusieve show die onderdeel is van een mini-tour waarbij “The Best Boyband Ever” enkel Keulen en Hellfest aandoet.

Botch is in 1993 opgericht door bassist Brian Cook, gitarist David Knudson, drummer Tim Latona en vocalist Dave Verellen uit Tacoma, Washington. In korte tijd groeit de groep uit tot een van de meest baanbrekende en invloedrijke bands, waarbij de vroege split in 2002 alleen maar heeft bijgedragen aan de mythevorming rond de groep. Inmiddels is het tweede en laatste album ‘We Are The Romans’ uitgegroeid tot een genre-bepalende klassieker die in dezelfde adem genoemd wordt als The Dillinger Escape Plan’s ‘Calculating Infinity’ en Converge’s ‘Jane Doe’. Na het uit elkaar vallen van de band zijn diverse leden onderdeel geweest van andere gerenommeerde en invloedrijke acts zoals Minus The Bear, These Arms Are Snakes, Narrows, SUMAC, Russian Circles en Torment & Glory.

Sinds 2022 is Botch weer bij elkaar en op 13 juni spelen ze hun eerste Europese show sinds heel lang in Patronaat, Haarlem. Tickets die 34,50 per stuk kosten zijn per direct beschikbaar. Hier koop je tickets voor Botch in Patronaat!


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Cigarettes After Sex 1

CIGARETTES AFTER SEX KONDIGT TWEEDE CONCERT IN AFAS...Cigarettes After Sex kondigde vorige week aan een show in de AFAS Live te...

Patronaat

WINNEN: 2X2 TICKETS VOOR CHARLOTTE WESSELS +... Een theatrale show waarbij je ogen en oren tekort komt. Charlotte Wessels...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.