Winnen: 2x2 tickets voor Charlotte Wessels + Blackbriar in Patronaat

Charlotte Wessels
Winnen: 2x2 tickets voor Charlotte Wessels + Blackbriar in Patronaat
Door sjoertb op 30 maart 2023 - 12:46 Een theatrale show waarbij je ogen en oren tekort komt. Charlotte Wessels brengt haar mix van melancholische pop en synth rock naar Patronaat. De zangeres werd bekend met de symfonische metalband Delain en heeft nu een eigen spectaculaire show Tales From Six Feet Under – Live in Concert. Binnenkort treedt ze op in Haarlem, met Blackbriar als voorprogramma, en we hebben een mooie winactie voor je. Lees snel verder!

Op 7 april speelt Charlotte Wessels in Patronaat en jij kunt er zomaar bij zijn! Podiuminfo mag namelijk 2x2 tickets weggeven voor dit concert!

Om kans te maken op deze tickets hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Charlotte Wessels'.

Deze winactie loopt tot en met 5 april.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Patronaat news

MATHCORE BAND BOTCH VOOR EXCLUSIEVE SHOW NAAR PATRONAATOp dinsdag 13 juni staat de legendarische mathcore band Botch voor het eerst...

Ellie Goulding

ELLIE GOULDING MET HIGHER THAN HEAVEN TOUR LANGS... Ellie Goulding heeft een onbetwiste status als internationale superster. In...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.