Ellie Goulding met Higher Than Heaven tour langs Utrecht en Brussel

Ellie Goulding
Ellie Goulding met Higher Than Heaven tour langs Utrecht en Brussel
Door RobZ op 30 maart 2023 - 10:45 Ellie Goulding heeft een onbetwiste status als internationale superster. In 2016 gaf ze nog concerten in de Ziggo Dome (check hier de foto's) en het Sportpaleis. Daarna was ze ook te zien op talloze grote festivals. Door de jaren heen sprokkelde ze awards en miljarden views op YouTube bij elkaar. Als singer-songwriter bezit ze een indrukwekkend lijstje met tijdloze hits zoals “Love Me Like You Do”, “Burn”, “Lights” en “Return to Love”. Komende zomer doet ze ook Pinkpop en Wertcher Boutique aan.

Volgende week, 7 april brengt Ellie Goulding haar vijfde studioalbum Higher Than Heaven uit. Vandaag wordt bekend dat Ellie Goulding ze hiermee in oktober terugkomt naar Nederland en België . Ze doet dan met concerten in TivoliVredenburg en Koninklijk Circus relatief intieme zalen aan. Op maandag 30 oktober geeft Ellie Goulding een concert in de Ronda zaal van TivoliVredenburg en een dag later, op dinsdag 31 oktober dus, staat de Engelse zangeres in het Koninklijk Circus van Brussel. Op een rijtje ziet dat er zo uit:

30-10-2023 - Ellie Goulding - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
31-10-2023 - Ellie Goulding - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)

Tickets voor beide concerten gaan donderdag 6 april om 9:00 uur in de verkoop. Hier koop je tickets voor Ellie Goulding in TivoliVredenburg en hier kan je terecht voor tickets van Ellie Goulding in Koninklijk Circus. Voor de show in Utrecht betaal je 46,50 euro en in Brussel liggen de ticketprijzen tussen de 40 en 46 euro. Voor beide shows zijn er ook VIP-pakketten beschikbaar.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Patronaat

WINNEN: 2X2 TICKETS VOOR CHARLOTTE WESSELS +...Een theatrale show waarbij je ogen en oren tekort komt. Charlotte Wessels...

Pitou

ZANGERES PITOU IN OKTOBER WEER OP TOUR Pitou heeft aangekondigd een aantal shows door Nederland te geven in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.