Jungle in november langs AFAS Live en Lotto Arena

Jungle
Jungle in november langs AFAS Live en Lotto Arena
Door tessamaria op 28 maart 2023 - 10:38 Het Britse producersduo Jungle kondigt aan dit jaar op tournee te gaan door Noord-Amerika en Europa. Op woensdag 15 november zullen ze een show geven in de AFAS Live, Amsterdam. Ook zullen ze op donderdag 16 november te zien zijn in de Antwerpse zaal, Lotto Arena. Deze shows zijn onderdeel van de 'Volcano World Tour'. Vernoemd naar het gelijknamige vierde studioalbum dat in augustus zal verschijnen. De eerste single 'Candle Flame' is nu al te beluisteren.

Hun naamloze debuutalbum, het tweede album 'For Ever' en hun laatst uitgebrachte album 'Loving In Stereo' zijn goed voor een miljard streams tot nu toe. Het duo wordt op het podium bijgestaan door een indrukwekkende band. Samen stonden ze al op festivals als Lowlands, Down the Rabbit Hole, Coachella en Lollapalooza. De laatste keer dat Jungle te zien was in Nederland of België voor eigen shows was vorig jaar mei.

De kaartverkoop voor de concerten begint op vrijdag 31 maart om 10:00 uur. Hier koop je je kaarten voor Jungle in de AFAS Live op 15 november. Wil jij liever naar de Belgische show? Dan kan je hier terecht voor kaarten voor Jungle in de Lotto Arena op 16 november.. Je bent tussen de €41 en €44,80 kwijt aan een ticket.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Picture This

PICTURE THIS EN TOM GREGORY SAMEN NAAR AMSTERDAM EN...Picture This en Tom Gregory hebben aangekondigd samen op wereldtournee te...

Acda en de Munnik1

ACDA EN DE MUNNIK OOK IN DECEMBER TWEEMAAL NAAR... Thomas Acda en Paul de Munnik zijn weer bij elkaar als Acda en de Munnik. Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.