Picture This en Tom Gregory samen naar Amsterdam en Brussel

Picture This
Picture This en Tom Gregory samen naar Amsterdam en Brussel
Door kimvanderzon op 28 maart 2023 - 12:00 Picture This en Tom Gregory hebben aangekondigd samen op wereldtournee te gaan. Ze komen naar de Melkweg en La Madeleine, de tour datums kun je onderaan vinden. Komende zomer is Picture This ook te zien op Pinkpop en Rock Werchter.

Het verhaal van Picture This start bij twee voormalige schoolvrienden op het Ierse platteland. Nadat hun eerste single "Take My Hand" in 2015 uitkomt, omringen ze zich al snel met twee extra muzikanten. Als fans van Coldplay, Mumford & Sons en The 1975, schrijven Ryan Hennessy, Jimmy Rainsford, Owen Cardiff en Cliff Deane alternatieve popliedjes over de liefde en nostalgie. In 2017 is hun gelijknamige debuutalbum meteen een hit in hun geboorteland Ierland. "Picture This" stond vier weken op rij bovenaan de nationale hitlijsten en drie keer platina. Sindsdien is de band steeds sterker geworden en klaar om nu de wereld te veroveren.
Tom Gregory, afkomstig uit Blackpool in Engeland, heeft al een deel van Europa veroverd, o.a. Frankrijk waar zijn hits "Fingertips" en "Rather Be You" allebei platina zijn en twee NRJ Music Award-nominaties opleverden. Zijn perfecte popsongs vinden ook bij ons een breed publiek sinds hij zijn tweede album ‘Things I Can't Say Out Loud’ releaste.

Tour datums:
04-11-2023 - Picture This / Tom Gregory - La Madeleine, Brussel (tickets)
29-11-2023 - Picture This / Tom Gregory - Melkweg, Amsterdam (tickets)

De kaartverkoop start op vrijdag 31 maart om 10.00. Haal via bovenstaande links je tickets voor deze shows. De ticketprijs is tussen de 29.50 en 32.40.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Personal Trainer

PERSONAL TRAINER NAAR TIVOLIVREDENBURG IN DECEMBER Personal Trainer heeft bekend gemaakt dat de groep op 21 december naar de...

Jungle 1

JUNGLE IN NOVEMBER LANGS AFAS LIVE EN LOTTO ARENA Het Britse producersduo Jungle kondigt aan dit jaar op tournee te gaan door...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.