Acda en de Munnik ook in december tweemaal naar Ziggo Dome

Acda en de Munnik
Acda en de Munnik ook in december tweemaal naar Ziggo Dome
Door tessamaria op 28 maart 2023 - 10:03 Thomas Acda en Paul de Munnik zijn weer bij elkaar als Acda en de Munnik. Het duo kondigde een nieuwe single aan en bevestigde in oktober drie shows in de Ziggo Dome te geven. Dit op donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober. Deze shows waren afgelopen weekend binnen en mum van tijd uitverkocht. Daarom zullen ze op vrijdag 15 en zaterdag 16 december nog twee keer te zien zijn in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Acda en De Munnik is een Nederlands muziekduo bestaande uit Thomas Acda en Paul de Munnik. Het duo bracht in de jaren 90 en 2000 verschillende albums en hitsingles uit, waaronder "Niet Of Nooit Geweest" en "Het Regent Zonnestralen". Het duo besloot in 2015 te stoppen om zelfstandig hun carrière te vervolgen. In 2023 kondigden ze echter aan dat ze weer samen op het podium zullen staan voor een reünieconcertenreeks. Deze reünie gaat gepaard met het uitbrengen van hun nieuwe single ‘Morgen Wordt Fantastisch'.

De kaartverkoop voor beide shows begint op donderdag 30 maart om 10:00 uur. Koop hier je kaarten voor Acda en de Munnik op 15 december. Wil jij liever een dag later gaan? Koop dan hier je tickets voor Acda en de Munnik op 16 december in de Ziggo Dome. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €52,95.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Jungle 1

JUNGLE IN NOVEMBER LANGS AFAS LIVE EN LOTTO ARENAHet Britse producersduo Jungle kondigt aan dit jaar op tournee te gaan door...

Lucky Chops

LUCKY CHOPS IN JUNI LANGS TIVOLIVREDENBURG, 013 EN... Lucky Chops zal in juni een drietal shows in Nederland geven. De Amerikaanse...

REACTIES

Avatar romy74
wo 12 apr 2023 13:01

romy74 3 x in december 14 december staat niet vermeld. Maar was net als alle andere concerten in een mum uitverkocht

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.