Lucky Chops in juni langs TivoliVredenburg, 013 en Paard

Lucky Chops
Lucky Chops in juni langs TivoliVredenburg, 013 en Paard
Door tessamaria op 27 maart 2023 - 14:47 Lucky Chops zal in juni een drietal shows in Nederland geven. De Amerikaanse brassband was vorige zomer nog te zien op verschillende plekken in Nederland. Bij de aangekondigde shows zullen ze onder andere hun nieuwe album 'New Day' aan live-publiek laten horen.

De energieke zeskoppige band werd in 2006 in New York City gevormd. Hun covers van populaire nummers en unieke mix van genres heeft Lucky Chops internationale bekendheid gebracht. De miljoenen views op online video's heeft de band live optredens in tientallen landen wereldwijd opgeleverd. Ze hebben opgetreden op grote festivals en samengewerkt met artiesten als Macklemore en Ryan Lewis.

De shows van Lucky Chops:
23-06-2023 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
24-06-2023 - 013, Tilburg (tickets)
25-06-2023 - Paard, Den Haag (tickets)

De kaartverkoop van de shows in Utrecht en Tilburg begint op vrijdag 31 maart om 10:00 uur. De tickets voor de show Den Haag gaan al op woensdag 29 maart om 10:00 uur in de verkoop. Je bent tussen de €26,30 en €28,35 kwijt aan een ticket. Via bovenstaande links schaf jij je tickets aan.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Acda en de Munnik1

ACDA EN DE MUNNIK OOK IN DECEMBER TWEEMAAL NAAR...Thomas Acda en Paul de Munnik zijn weer bij elkaar als Acda en de Munnik. Het...

Christine and the Queens

NIEUWE TOURNEE CHRISTINE AND THE QUEENS LANGS... Christine and the Queens heeft aangekondigd op tour te gaan en komt op 12...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.