Nieuwe tournee Christine and the Queens langs Brussel en Utrecht

Christine and the Queens
Nieuwe tournee Christine and the Queens langs Brussel en Utrecht
Door kimvanderzon op 27 maart 2023 - 13:22 Christine and the Queens heeft aangekondigd op tour te gaan en komt op 12 september naar Brussel en op 17 november naar Utrecht. Eerder stond de Franse artiest in 2018 al in de AFAS Live en in 2019 op Best Kept Secret. Ook dit jaar tekent ze voor een optreden op dit festival. Eind juni wordt ook Rock Werchter nog door Christine and the Queens aangedaan.

De Franse electroartiest Christine and the Queens brak in 2014 meteen door met debuutalbum Chaleur Humaine, waarvan de single Christine zelfs de Top 40 haalde. Eigenzinnige synthpop (door Redcar zelf ooit ‘freakpop’ gedoopt) is het handelsmerk van Christine and the Queens. Op 9 juni verschijnt het nieuwe album PARANOÏA, ANGELS, TRUE LOVE en onlangs verscheen de eerste single To Be Honest met een bijpassende, door Redcar volledig geregisseerde videoclip. Ter ere van het nieuwe album gaat Christine and the Queens op tournee door Europa en daarbij worden Nederland en België niet overgeslagen.

Tour datums:
12-09-2023 - Christine And The Queens - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)
17-11-2023 - Christine And The Queens - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

De kaartverkoop start op vrijdag 31 maart om 10.00. Haal via de bovenstaande links je tickets. De ticketprijs is tussen de 42 en 48 euro. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in voor de concerten in Brussel en/of Utrecht.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lucky Chops

LUCKY CHOPS IN JUNI LANGS TIVOLIVREDENBURG, 013 EN...Lucky Chops zal in juni een drietal shows in Nederland geven. De Amerikaanse...

Cigarettes After Sex 1

CIGARETTES AFTER SEX KEERT TERUG NAAR NEDERLAND Cigarettes After Sex heeft bekend gemaakt dat ze op 9 november 2023 een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.