Cigarettes After Sex keert terug naar Nederland

Cigarettes After Sex news_groot
Cigarettes After Sex keert terug naar Nederland
Door kimvanderzon op 27 maart 2023 - 11:15 Cigarettes After Sex heeft bekend gemaakt dat ze op 9 november 2023 een concert geven in Nederland. De band betreedt dan het podium van de Afas Live. De laatste keer dat ze in Nederland waren was alweer in 2019 tijdens hun twee uitverkochte shows in de Paradiso.

Cigarettes After Sex wordt geprezen om hun atmosferische en dromerige dreampop-geluid, dat vaak wordt vergeleken met bands als Mazzy Star en Slowdive. Ze staan bekend om hun minimalistische arrangementen met rustgevende gitaren en minimale drumbeats, gecombineerd met de zachte en zoete stem van leadzanger Greg Gonzalez. De muziek van Cigarettes After Sex is vaak omschreven als meeslepend, pijnlijk nostalgisch en intens visueel. Hun debuutalbum en opvolger Cry (2019) waren beiden een groot succes en met nieuwe muziek lijkt het startschot gegeven voor een derde hoofdstuk.

De kaartverkoop begint op vrijdag 31 maart 10.00. Haal hier je tickets voor Cigarettes After Sex in de AFAS Live. De ticketprijs is 40 euro.

Wil je een ticket reminder ontvangen? Stel deze dan hier in.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Christine and the Queens

NIEUWE TOURNEE CHRISTINE AND THE QUEENS LANGS...Christine and the Queens heeft aangekondigd op tour te gaan en komt op 12...

sting

STING KONDIGT EXTRA SHOW AAN IN AFAS LIVE Sting heeft aangekondigd een extra show in de AFAS Live te geven op 1...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.