Sting kondigt extra show aan in AFAS Live

review: Bospop 2022 - Zaterdag Sting
Sting kondigt extra show aan in AFAS Live
Door kimvanderzon op 27 maart 2023 - 10:27 Sting heeft aangekondigd een extra show in de AFAS Live te geven op 1 december. Deze show komt naast zijn snel uitverkochte show op 30 november.

Sting’s My Songs concert is een uitbundige en dynamische show vol met nummers uit zijn glansrijke carrière, die de 17-voudig Grammy Award winnaar met zowel The Police als soloartiest schreef. Het concert “neemt de fans mee op een muzikale reis door de tijd”, met “hits als “Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne” en “Demolition Man” en is geprezen tot een “meesterlijk optreden van begin tot eind”. Fans kunnen deze avond ook “Englishman in New York”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle” en nog veel meer hits verwachten.

De kaartverkoop start op vrijdag 31 maart 10.00. Haal hier je tickets voor Sting op 1 december. De ticketprijs is vanaf 88.48 euro.

Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop begint? Stel deze dan hier in.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Cigarettes After Sex 1

CIGARETTES AFTER SEX KEERT TERUG NAAR NEDERLANDCigarettes After Sex heeft bekend gemaakt dat ze op 9 november 2023 een...

Nielson

NIELSON SLUIT HET JAAR AF MET EEN CLUBTOUR DOOR... Nielson heeft aangekondigd dit najaar op clubtour door Nederland te gaan. Van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.