Hozier in juli met Unreal Unearth Tour naar AFAS Live

review: Hozier - 04/12 - TivoliVredenburg Hozier
Hozier in juli met Unreal Unearth Tour naar AFAS Live
Door tessamaria op 17 maart 2023 - 10:24 De Ierse singer-songwriter Hozier zal op woensdag 19 juli het podium van de AFAS Live in Amsterdam betreden. De zanger maakte bekend dat hij vanaf mei t/m oktober op tournee gaat. De tour heeft de naam gekregen van zijn derde album 'Unreal Unearth' die later dit jaar uit wordt gebracht.

Hozier brak in 2013 internationaal door met zijn single 'Take Me To Church'. Zijn titelloze debuutalbum behaalde een # 2 positie in de Billboard Top 200 en zijn tweede album 'Wasteland, Baby!' behaalde zelfs de nummer 1 positie in dezelfde lijst. Naast de aankondiging van de tour bracht Hozier ook de nieuwe EP 'Eat Your Young' uit.

De kaartverkoop begint op vrijdag 24 maart om 10:30 uur. Koop hier je kaarten voor Hozier in AFAS Live. Je bent €49,28 kwijt aan een ticket.

Wil jij graag een e-mail ontvangen wanneer de kaartverkoop van start gaat? Stel hier je reminder in voor de show van Hozier in Amsterdam.Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Hozier in AFAS Live
Tickets Hozier
wo 19 jul
AFAS Live, Amsterdam
€ 49,28
carre

NATALIE MERCHANT MET TOURNEE NAAR AMSTERDAM EN BRUSSELNatalie Merchant zal in november shows geven in Amsterdam en Brussel. De...

Lowlands sfeer 2015

EELKE KLEIJN GAAT VAN APRIL T/M JUNI MET TOUR LANGS... Rotterdamse DJ en Producer Eelke Kleijn heeft bekend gemaakt om dit voorjaar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.