Bløf aankomend juli twee keer te zien in Openluchttheater De Goffert

Blof BLØF
Bløf aankomend juli twee keer te zien in Openluchttheater De Goffert
Door tessamaria op 10 maart 2023 - 11:26 Bløf heeft bekend gemaakt in juli twee shows te geven in Openluchttheater De Goffert. Op donderdag 6 en vrijdag 7 juli zal de Zeeuwse band te bewonderen zijn in Nijmegen.

De poprockband heeft sinds de band actief begon te worden in 1992 al vele hits gehad, in een uitverkochte Ziggo Dome gestaan, Edisons gewonnen en ze hebben zelfs hun eigen festival genaamd 'Concert At Sea'. Ze brachten in 2022 hun album 'Polaroid' uit om zo hun jubileumjaar te vieren.

De kaartverkoop voor de concerten begint op zaterdag 11 maart om 10:00 uur. Koop hier je kaarten voor Bløf op 7 juli in De Goffert. En hier kan je terecht als je Bløf op 8 juli in De Goffert wil zien optreden. Een ticket kost je €49,50.Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Bløf in Openluchttheater De Goffert
Tickets Bløf
KIES TICKET
vr 07 jul
BLØF
Openluchttheater De Goffert, Nijmegen
€ 49,50
za 08 jul
BLØF
Openluchttheater De Goffert, Nijmegen
€ 49,50
Boef

BOEF VOEGT MATINEE-SHOW TOE OP 27 MEI IN AFAS LIVEOmdat het concert van Boef in de AFAS Live op 27 mei binnen no-time was...

Andre Hazes1

HOLLAND ZINGT HAZES OOK IN 2024 WEER NAAR DE ZIGGO... Het grootste jaarlijkse meezingconcert van Nederland, Holland Zingt Hazes,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.