Poppodium Neushoorn organiseert benefietfestival voor Giro555

Jungle by Night
Poppodium Neushoorn organiseert benefietfestival voor Giro555
Door tessamaria op 20 februari 2023 - 13:58 Op dinsdag 21 februari organiseert podium Neushoorn in Leeuwarden een benefietfestival om zo geld op te halen voor de slachtoffers van de verschrikkelijke aardbevingen in Turkije en Syrië. Het programma is bijzonder divers. Je zult poprock, indiepop, black metal en fuzzy bluesrock langs horen komen.

Op 6 februari zijn meer dan tienduizenden mensen getroffen door meerdere krachtige aardbevingen en de naschokken daarvan. Het dodental is inmiddels al opgelopen tot boven de 15.000 mensen en er zijn veel mensen die nog onbeschermd vanwege instortingsgevaar in de gure kou moeten zitten.

De artiesten die op 21 februari zullen optreden bij het benefietfestival zijn: Jungle by Night ,2 - Cover, Bonifaciusband, De Koots, Silvan, Diamonds//Honey, Solitary Zebra, Murk Aukema, Endorfine, Drôvich, Benno and the Blondies, Historian, Just2forU, Johan Zijlstra en Egbert van der Werff.

Naast het muzikale benefietfestival staat op vrijdag 24 februari de avond in het teken van eten en zal het podium de plek zijn voor een diverse foodmarket. Hier zijn o.a. foodtrucks van lokale aanbieders aanwezig met bijvoorbeeld Syrische hapjes.

Voor deze avond mag je zelf je ticketprijs bepalen. Er zijn verschillende tickets tussen de €5,- en €50,- beschikbaar. Alle opbrengst van de tickets en de horeca gaat naar Giro555. Koop hier je tickets voor het Benfietfestival voor Giro555 in Neushoorn.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Mars Volta

THE MARS VOLTA IN JUNI OOK NAAR BELGIËThe Mars Volta heeft aangekondigd een show te geven op 14 juni in het...

Bettie Serveert

BETTIE SERVEERT KONDIGT EXTRA JUBILEUMSHOW... Bettie Serveert heeft aangekondigd een extra show te geven in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.