Bettie Serveert kondigt extra jubileumshow 'Palomine' aan

Bettie Serveert
Bettie Serveert kondigt extra jubileumshow 'Palomine' aan
Door kimvanderzon op 20 februari 2023 - 13:34 Bettie Serveert heeft aangekondigd een extra show te geven in TivioliVredenburg op 13 oktober. De indierockband kondigde vorige week een exclusieve show in Amsterdam in Paradiso aan en wist deze razendsnel uit te verkopen.

Om het 30-jarige jubileum van het debuutalbum "Palomine" van Bettie Serveert te vieren werd eerder al een show in Amsterdam in Paradiso aangekondigd. Deze was echter binnen enkele uren uitverkocht. De band ontving veel berichten van teleurgestelde fans, waarna is besloten een extra show te organiseren in Utrecht.

De shows staat volledig in het teken van het album "Palomine" en wordt aangevuld met favorieten van zowel de band zelf als van hun fans. Tijdens de show is de "Palomine (30th year anniversary)" vinyl verkrijgbaar, inclusief de 'Brain-Tag’ 7” die dertig jaar geleden ook bij de oorspronkelijke persing zat.

De show van 22 september in Paradiso was zoals gezegd snel uitverkocht. Maar de kaartverkoop voor de show van 13 oktober start woensdag 22 februari om 11.00. Hier koop je tickets voor Bettie Serveert in TivoliVredenburg. Wil je een ticket reminder ontvangen? Stel deze dan in via deze link.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Giro555

POPPODIUM NEUSHOORN ORGANISEERT BENEFIETFESTIVAL...Op dinsdag 21 februari organiseert podium Neushoorn in Leeuwarden een...

Hedon

HEDON ZET TICKETSWAP IN ALS OFFICIEEL KANAAL VOOR... Hedon start een samenwerking met TicketSwap als officieel doorverkoop...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.