Endorfine

Endorfine is een veelzijdige rock coverband uit Friesland die garant staat voor een spetterend optreden. Met een repertoire vol pittige nummers uit de top2000, aangevuld met een mooie ballad hier en daar, weet deze band altijd de juiste snaar te raken.

Endorfine is opgericht in 2020 en bestaat uit vijf enthousiaste muzikanten met een passie voor rockmuziek. Ondanks dat ze als band nog relatief nieuw zijn, hebben ze al verschillende optredens verzorgd op tientallen podia door heel Friesland.

Het repertoire van Endorfine bestaat voornamelijk uit pittige nummers uit de top2000, aangevuld met een mooie ballad hier en daar. Hierbij kunt u denken aan bekende hits van bands als Bon Jovi, Bruce Springsteen en AC/DC, maar ook minder bekende nummers van bijvoorbeeld Foo Fighters en Beth Hart. Met deze veelzijdige mix weet Endorfine altijd het publiek te vermaken.

Endorfine speelt vooral op festivals, in cafes en op dorpsfeesten / in dorpshuizen. Maar ook op prive-feesten en bruiloften is Endorfine een graag geziene gast. Hun energieke live performance maakt ze de perfecte band voor elk evenement. De band is in staat om het publiek mee te nemen in een show vol rockhits en enthousiasme.

Endorfine is te boeken voor elke gelegenheid. Neem gerust contact met ons op via onze website www.endorfineband.nl of via e-mail op [email protected]. Blijf op de hoogte van onze optredens en volg ons op Instagram en Facebook .

OUDE OPTREDENS VAN Endorfine

  • 04 mrt `23
  • 21 feb `23

KOMENDE OPTREDENS VAN Endorfine

Wij hebben geen informatie over komende shows van Endorfine. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Endorfine

Endorfine NIEUWS