Hedon zet Ticketswap in als officieel kanaal voor doorverkoop

review: Will And The People (solo - acoustic) - 28/01 - Hedon Will Rendle
Hedon zet Ticketswap in als officieel kanaal voor doorverkoop
Door RobZ op 20 februari 2023 - 13:26 Hedon start een samenwerking met TicketSwap als officieel doorverkoop ticketkanaal voor optredens die georganiseerd worden door het Zwolse podium. Dankzij de samenwerking met TicketSwap is het mogelijk om veilig tweedehands tickets te kopen en verkopen tegen eerlijke prijzen. Het podium wil zo een vuist maken tegen de zwarthandel met bijbehorende woekerprijzen.

Door een realtime koppeling met Hedon’s ticketsystemen heeft TicketSwap de mogelijkheid om bij een doorverkoop het originele ticket ongeldig te maken en een nieuw ticket aan te maken. Ook is de nieuwe koper beter op de hoogte te houden met nieuwe informatie rondom het optreden.

Daniel Lugtmeier namens Hedon “Er is voor ons niets vervelender dan bezoekers geen toegang te verlenen doordat ze hun tickets via louche doorverkoopsites hebben gekocht. Vaak wordt hier te veel voor betaald, is hetzelfde ticket aan meerdere mensen verkocht of is het origineel niet eens bij ons gekocht. We zijn er ontzettend blij mee dat we ons systeem nu direct gelinkt hebben aan TicketSwap, zodat we onze bezoekers op een veilige manier kunnen helpen in het kopen of verkopen van hun tickets.”


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bettie Serveert

BETTIE SERVEERT KONDIGT EXTRA JUBILEUMSHOW...Bettie Serveert heeft aangekondigd een extra show te geven in...

AFAS Live

NIEUWE EUROPESE TOURNEE GIVEON LANGS AFAS LIVE EN... Na een hopeloos uitverkochte tours in Europa (met twee keer een uitverkochte...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.