My Morning Jacket terug naar Nederland en België

My Morning Jacket
My Morning Jacket terug naar Nederland en België
Door kimvanderzon op 17 februari 2023 - 12:12 My Morning Jacket heeft een nieuwe Europese tournee aangekondigd en daarmee keren ze terug naar Nederland en België. Op 5 juni staan ze met hun show in De Roma in Antwerpen en een dag later (op 6 juni dus) in de Grote zaal van TivoliVredenburg, Utrecht.

De Amerikaanse indierockband My Morning Jacket heeft een speciale band met Nederland: hun debuutalbum The Tennessee Fire (1999) deed het hier beter dan in hun thuisland. Misschien wel omdat we in Europa meer openstaan voor bands die niet in hokjes vallen, want daar hoort My Morning Jacket zeker bij. Met hun mix van alt.country en indierock doen ze denken aan Wilco, maar ze zijn ook weleens ‘de Amerikaanse Radiohead’ genoemd. In 2021 verscheen hun negende album, My Morning Jacket getiteld – de Volkskrant noemde de plaat ‘een lofzang op de empathie’ en deelde vier sterren uit!

Tour datums:

5-6-2023 De Roma, Antwerpen (tickets)
6-6-2023 TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

Wil je bij een van de shows van My Morning Jacket aanwezig zijn? Op vrijdag 24 februari om 10u start de kaartverkoop. Tickets kun je bemachtigen via bovenstaande links. De ticketprijs ligt tussen de 28 en 36,50 euro.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Overslept

THE OVERSLEPT STOPT ERMEE EN GEEFT AFSCHEIDSCONCERT...Nederlandse poprockband The Overslept heeft aangekondigd dat ze na bijna 10...

Triggerfinger

TRIGGERFINGER VOEGT EXTRA 'MR. PAUL'S FAREWELL'... De Vlaamse rockband Triggerfinger kondigt aan een tweede avond in Brussel te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.