Royal Blood in juni voor twee concerten naar Nederland

Royal Blood - Pukkelpop news_groot
Royal Blood in juni voor twee concerten naar Nederland
Door RobZ op 20 februari 2023 - 10:10 Begin juni komt Engels rockduo Royal Blood voor twee concerten naar Nederland. De band uit Brighton speelt op 5 juni in Doornroosje, Nijmegen en staat een dag later, op dinsdag 6 juni dus, in de grote zaal van Paradiso te Amsterdam. In 2017 speelde Royal Blood ook al een keer in de grote zaal van Paradiso. Sindsdien stonden twee Nederlandse concerten in de Afas Live en shows op Lowlands en Pinkpop op het programma. Op woensdag 7 juni staat Royal Blood ook in het voorprogramma van Muse op het Malieveld.

Royal Blood uit Brighton werd opgericht in 2013 en maakt vileine rock. Als je luistert naar hun muziek zou je zweren dat je een veelkoppige rockband aan het werk hoort, maar Royal Blood bestaat zowel live als op de plaat uit slechts twee leden: zanger/bassist Mike Kerr en drummer Ben Thatcher. Vooral Kerr's basgeluid is uniek; zijn bijzondere bastechnieken- en riffs zijn geïnspireerd door rockgitaristen als Jimmy Page en Josh Homme en het geluid wat hij uit zijn versterkers tovert klinkt ruw, vol en gelaagd.

Tickets voor de concerten van Royal Blood in Nijmegen en Paradiso gaan vrijdag 24 februari om 10:00 uur in de verkoop. Tickets voor beide shows kosten 48,50 euro. Maar in Amsterdam moet je natuurlijk ook nog een lidmaatschap kopen. Hier koop je tickets voor Royal Blood in Doornroosje. Hier kan je terecht als je liever naar Royal Blood in Paradiso gaat.

We kunnen je een mailtje sturen als de vooverkoop begint. Stel hier een reminder in voor de concerten in Doornroosje en/of Paradiso.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Matt Corby

MATT CORBY TERUG NAAR NEDERLAND VOOR TWEE CONCERTEN...Matt Corby heeft aangekondigd eind september twee concerten te geven in...

The Overslept

THE OVERSLEPT STOPT ERMEE EN GEEFT AFSCHEIDSCONCERT... Nederlandse poprockband The Overslept heeft aangekondigd dat ze na bijna 10...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.