Triggerfinger voegt extra 'Mr. Paul's farewell' concert in Ancienne Belgique toe

Triggerfinger Mario drummer
Triggerfinger voegt extra 'Mr. Paul's farewell' concert in Ancienne Belgique toe
Door redactie op 17 februari 2023 - 12:00 De Vlaamse rockband Triggerfinger kondigt aan een tweede avond in Brussel te spelen aankomend juni. Voor de 'Mr. Paul's farewell party' zou de band al op zaterdag 10 juni naar Brussel komen maar omdat dat deze show razendsnel was uitverkocht besloot de band om ook op zondag 11 juni in Ancienne Belgique te staan.

Deze shows, samen met een tweetal Nederlandse shows (5 juni Paradiso en 7 juni Oosterpoort), zijn onderdeel van 'Mr. Paul's farewell party'. Deze naam komt voort uit het feit dat Monsieur Paul (Paul Van Bruystegem) na ruim 25 jaar als bassist de band gaat verlaten. De Gentse multi-instrumentalist Geoffrey Burton, neemt het werk van Monsieur Paul over.

In 2004 bracht het trio hun debuutalbum 'Triggerfinger' uit. Dit album werd erg goed ontvangen en tot op de dag van vandaag heeft de band nog vijf studioalbums uitgebracht. Ze hebben op talloze festivals gestaan en shows gegeven verspreid over heel Europa.

De ticketverkoop voor de tweede show in Brussel is al van start gegaan. Koop hier je tickets voor Triggerfinger op 11 juni in Ancienne Belgique. Tickets kosten €35,-.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



My Morning Jacket

MY MORNING JACKET TERUG NAAR NEDERLAND EN BELGIËMy Morning Jacket heeft een nieuwe Europese tournee aangekondigd en daarmee...

Jett Rebel

THEATERTOUR JETT REBEL IN APRIL EN MEI LANGS 41... In april en mei tourt Jett Rebel langs meer dan 40 theaters en poppodia in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.