Alter bridge in juni terug naar 013

alter bridge
Alter bridge in juni terug naar 013
Door kimvanderzon op 14 februari 2023 - 13:47 Zojuist heeft 013 Poppodium bevestigt dat Alter Bridge daar op 3 juni 2023 een concert geeft. De band stond eerder in 2005, 2008 en 2011 op het Tilburgse podium. Op 23 juni zal Mammoth WVH het voorprogramma verzorgen.

Alter Bridge is wereldwijd gestaag opgeklommen tot de frontlinie van de hardrock. Op eigenwijze manier hebben ze alle verwachtingen en normen overtroffen met miljoenen streams, lovende recensies en legendarische sets.
De muzikanten hebben dit alles nederig gedaan met een stille toewijding aan het schrijven van betekenisvolle songs en het geven van onvergetelijke shows. Deze tour is het hoogtepunt van bijna twee decennia samen, gedrenkt in bloed, zweet en tranen, en de overwinning door nooit op te geven. Een toewijding van de bandleden aan elkaar en hun collectieve toewijding aan een trouwe fanbase! In oktober kwam het laatste album getiteld 'Pawns & Kings' uit. Hier zal in 013 ongetwijfeld van gespeeld worden.

Mammoth WVH, de formatie onder leiding van Wolfgang Van Halen, zal deze avond het voorprogramma verzorgen. "De naam Mammoth is heel speciaal voor mij," zegt Wolf. "Niet alleen was het de naam van Van Halen voordat het Van Halen werd, maar mijn vader was de leadzanger." Wolfgang van Halen is er helemaal klaar voor om eindelijk met zijn eigen songs in de schijnwerpers te treden en de familie-erfenis, ter ere van zijn vader, voort te zetten.

Op vrijdag 17 februari om 11.00 start de verkoop dus zorg dat je erbij bent! De ticketprijs is 60,80 euro. Hier koop je tickets voor Alter Bridge in 013! Wil je een mail ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Chicks

THE CHICKS (VOORHEEN DIXIE CHICKS) MET NIEUWE...De driekoppige country-band The Chicks heeft aangekondigd om op wereldtournee...

Triggerfinger

MONSIEUR PAUL VERLAAT TRIGGERFINGER EN NEEMT... Zojuist heeft Triggerfinger bekend gemaakt dat na 25 jaar bassist Monsieur...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.